(Android/iOS) Hyperforma Premium limitsiz kristalları aldadır
Mar 7, 2022 5:26:35 GMT 1
Post by stelroumetfiwat on Mar 7, 2022 5:26:35 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hyperforma Premium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hyperforma Premium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz kristalları aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Hyperforma Premium 2022 version ▞▞▞
Hər cəhətdən heyrətamiz. Qrafika, musiqi, hekayə. Yaxşı işlərə davam edin!!!
reklamların olmadığını nəzərə alaraq pulsuz versiyadan daha yaxşıdır!
Niyə bu oyuna mənim şəkillərimə giriş lazımdır?
Bu oyunun görünüşü və səslənməsi tamamilə radddir! Oyun bir az qarışıqdır, lakin mən onun köhnə məktəb arcade təcrübəsinə bənzədiyini sevirəm.
Bir növ qəribə, lakin sərin
yaxşıdır.
Bu öyrənmə əyrisidir, lakin def və ya hücumda hər ikisini edə bilərsiniz
Çox əyləncəli puzzle oyunu.
Hyperforma Premium Arked fyl
Bu mənim üçün unikal təcrübədir, mən əvvəllər heç vaxt belə bir şey oynamamışam! Switch üçün treyleri görəndə çox çaşqın idim, lakin bunun hansı oyun növü olduğu ilə maraqlandım və onun mobil cihaza daşındığını bilmək məni yoxlamaq üçün birbaşa PlayStore-a getməyə məcbur etdi. Vizuallar çox yaxşı hazırlanmışdır və rəngarəng çılğın bacarıq effektləri və nəhəng Titanlar oyunu baxmağı çox xoş edirdi. Buna bu qədər bağlı olacağımı heç gözləməzdim! Gələcək başlıqlarınızın daha çoxunu səbirsizliklə gözləyirik!
Tron Blame ilə tanış olur!, Vandelis səs treki ilə məlumatlı bir sürətli baxış üçün, woowoooo!! Oynadıqdan sonra bulmacalar çətinləşir. Möhtəşəm vizual və audio, hekayə məni daha çox istəməyimə səbəb olan dərəcədə maraqlıdır. Oyun balansı mənim zövqümə uyğundur (sadəcə onu mələk etdi). Elmə başını sallayın...qalanını anlamaq üçün oynamalısan... vauuuu!! Əyləncəli işiniz üçün təşəkkür edirik! Tənqidi rəylərə inana bilmirəm. Həqiqətən, oyunun anlayışını qavraya bilməyənləri başa düşmürlər.
Bu oyun Google Play-də başqa yerdə tapa biləcəyiniz təcrübədən fərqlidir. Unikal oyun olduqca intuitivdir və cəlbedici hekayə xətti gözəl hazırlanmış atmosfer bədii mühiti ilə gözəl şəkildə dəstəklənir.
Səni sevirəm
Heyrətamiz oyun!
Gözəl təqdim olunub! Mədən işi&
Vay, bu oyuna qədər heç vaxt tapmacalı olduğumu düşünmürdüm
İndiyə qədər daha çox oynamaq maraqlıdır.
Heyrətamiz süjet, əla mexanika, sadəcə əyləncə ətrafında. Mən ona qayıtmağa davam edirəm.
Hyperforma Premium Zręcznościowe lbez
Yaxşı, çox oyunçu bağlantısı ilə çarpaz platforma olmasını arzulayıram. Ümumilikdə mükəmməl oyun, amma məncə icazələr də nəzərə alınmalıdır.
Təsadüfi oyunda maraqlı spin. Kiberpunk mühitini bəyənirəm və sənət gözəldir. İndiyə qədər yeganə şikayətim oyunu qiymətləndirməyi nə qədər tez istəməsidir. Mən çətinliklə oynamağa başladım və o, məndən iki dəfə soruşdu. Mən bunu sadəcə ona görə yazıram ki, bu məni narahat etməyi dayandırsın. Beləliklə, daha yaxşı rəy və rəylər istəyirsinizsə, bir neçə səviyyəni gözləməyi təklif edərdim.
Nə gözəl oyundur, nə haqqında heç bir fikrim yoxdur, daha az əhəmiyyət verə bilməzdim Görünüşü səsləri heyrətamiz oynayır Çox sağ olun
Gözəl oyun, musiqi bunu edir.
Nəhayət, fərqli və unikal bir şey!!! Çox əyləncəli , valehedici !!!! Musiqi, hekayə, inanılmaz. Mükafat alın. Nəhayət, buna dəyər bir mobil oyun!
Çox yaradıcı və əyləncəlidir
CDPR məhkəməyə verməlidir və HEÇ KİM bunu yükləməməli və ya oynatmamalıdır.. onun bu devdən olan dəhşətli kölgəliyi.
Cytoid: A Community Rhythm Game მუსიკა zrei
Almaq və maraqlanmaq çox asandır
Yaxşı vaxt keçmək Nailiyyətlər asan və vaxta dəyər
Çox unikal və əyləncəli
Əyləncəli
Yaxşı
👍👍👍
Qrafika zəhmlidir, amma bu qədərdir. Bu, sadəcə maskalanmış top/blok oyunudur. Məqsədi yoxdur. Nəyə və niyə bir şeyə atəş açdığınıza dair heç bir izahat yoxdur. Yaxşı görünür, amma maddə yoxdur. Onsuz da 5 dollar üçün deyil! Play Pass-a sahib olduğuma şadam!
Elon Muskdan sitatdan dərhal sonra silin. Doğrudanmı? Həmin oğlanların sözləri ilə açılış. Çox aşağı asılmış meyvə.
Sadəcə... vay
Qaydaları pozan oyunları təsnif etmək çətindir. Hissə tapmaca oyunu, hissə hərəkət oyunu, Hyperforma tamamilə elmi-fantastik operadır. Çox az ekspozisiya, sadəcə kainatın işlədiyini və irəli getdiyini qəbul edirsən. Mən hələ güllə cəhənnəm boss döyüşlərinin pərəstişkarı deyiləm, lakin qalan "hacking" bu oyunu tamamilə edən şeydir. Mütləq oynamağa dəyər.
😩🥜