(iOS) Virus War - Space Shooting Game פריצת נקודות רבות
Mar 7, 2022 5:07:36 GMT 1
Post by stelroumetfiwat on Mar 7, 2022 5:07:36 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Virus War - Space Shooting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Virus War - Space Shooting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת נקודות רבות ▞▞▞
▞▞▞ Virus War - Space Shooting Game 2022 version ▞▞▞
פעם היה נהדר. משמש כדי להשיג משחק ארוך ויפה והמון וירוסים להרוג. השתמשו כדי להרוויח לפחות 4-500 מיל למשחק x 4. העדכון האחרון גרם לזה. אני ברמה 500 ובר מזל אם אקבל 20 וירוסים כדי 'להרוג' ו-100 אלף נקודות עלובות למשחק 😕. Gready Devs רוצים כעת $ כדי לקבל יותר נקודות (99¢ עבור 5 משחקים)! 👎 מה, אתה לא מרוויח מספיק מכל הפרסומות שאתה צריך לראות כדי לקבל את הנקודות שלך פי ארבעה כדי בעצם להרוויח כלום?!? תודה שהרסת משחק טוב לחלוטין! מסיר התקנה!
נהניתי מהמשחק ושיחקתי באופן כפייתי עד שמצאתי התמכרות חדשה. זה מעוצב ומפותח בצורה מרשימה, ולא היה אכפת לי בכלל לשלוח מעט מזומנים למפתחים על כל זמן המשחק שנהנתי. לקח הפסקה קטנה, ועכשיו הוא לא ייפתח (עדכון אנדרואיד אחרון). אני בטוח שהם יתקנו את זה בקרוב, כי זה היה נהדר בכל סיבוב אחר.
פעם אהבתי את המשחק הזה, הייתי די מכור אם אני כנה. היכולת לקנות מטבעות עם יהלומים בניגוד למזומן אמיתי הייתה מרעננת למדי והייתה לך אפשרות להכפיל את הזכייה שלך על ידי צפייה במודעות. העדכון האחרון הרס את כל זה. חצי מהזמן האופציה להכפיל זכיות אפילו לא מוצעת וכשהיא היא רק אומרת "בבקשה חכה שנייה. שוב ושוב. כדי לסיים את זה זה מרמה אותי מהחיים עכשיו, גם כשווירוס לא נמצא בשום מקום. לידי אני מת, בכל פעם!
אני והחבר שלי היינו מכורים למשחק הזה אבל הפרסומות הפכו ליותר מדי. אני מבין שאתה צריך פרסומות אבל כדי לשחק ברמות של 5-10 שניות אז צריך לראות מודעה במשך 40 שניות אחרי כל רמה, זה לא שווה את זה לשחק יותר. זה קורה. מודעות הורסות משחקים לפעמים. מלחמת וירוס RIP!!!!
הרבה באגים אבל בסך הכל סערת כדורים טובה. עם זאת, יש הרבה מודעות וזה 9.99 להסיר אותן. יש באג אחרי רמה 120 כשהוא מתקשה לעבד או לעקוב אחר נתחי הטמיע הגדולים שהוא מתחיל לזרוק עליך, עד לנקודה שבה מדי פעם הם יתחברו אליך, ואם אתה בדרכו זה כמעט מוות מיידי.
בהחלט הייתי נותן למשחק הזה 5 כוכבים, אבל לא יכולתי. אני לא אוהב את העובדה שיש רק אפשרות תשלום חודשית, אני לא רוצה לשלם עוד חשבון חודשי. אני מעדיף לשלם עבור ללא פרסומות כי הן ממש מבאסות כדורים. אפילו הייתי משלם על כל המשחק, זה כל כך כיף, אבל לא מספיק כיף לשלם מדי חודש. סליחה, לא סליחה וכן, אני אמשיך לשחק, זה כל כך טוב.🙂
Virus War - Space Shooting Game آرکید tyk
... /nhr3hbg.php?page=ded45a-how-old-was-kelly-mcgillis-in-top-gun-%281986%29 ... /blog/nhr3hbg.php?page=ded45a-evolution-of-species-2-game-guide 2020-10-25
בפרסומת הם משקרים שהם נותנים לנו ניסיון שני....
זה טוב בסך הכל. אבל כאשר אתה משדרג את קצב האש, נראה שזה לא משנה הרבה מהכוח לצורך העניין. אני מבין שזה אמור להיות מאתגר אבל לפעמים אתה נתקע בפינה וקצב האש לא מהיר מספיק כדי להוציא אותך. אני אוהב את המשחק אבל האפליקציה התהפכה כמה פעמים והשתחררה והייתי צריך להסיר את ההתקנה ולהתקין אותה מחדש כדי שהיא תעבוד. למרבה המזל לא איבדתי את ההתקדמות שלי.
אלא אם כן אתה מוציא $$$ תצטרך לשחק רמות יותר ויותר ויותר כמות של פעמים ולהתמזל מזל 2 מכות שלבים ברמה גבוהה יותר
👍🏻👍🏻
משחק סופר מהנה... מאוד ממכר.. תהנו! אפשר אבל להפסיק לשחק את המשחק הזה. בעלי כל כך אוהב את זה שהוא עדיין משחק בזה למרות שאין נשק שהוא יכול להרוויח. הוא ברמה 1040 😯 אני על 348🤭. אני חושב שכולם צריכים לנסות את מלחמת הווירוסים. של עורך זה יהיה נחמד אם תוכל להוסיף עוד נשקים
כמו המשחק עצמו. אבל האפליקציה אינטנסיבית מדי. Lvl ל Lvl, הוסף. אסוף שלל, הוסף. למות ולהחיות, להוסיף. שלל כפול, הוסף. אסוף שלל יומי, הוסף. זכה ביהלומים, הוסף. אסוף שלל ממשימות, הוסף. כל כך הרבה כשאני רק רוצה לשחק. מסיר התקנה.
זה אחד מהמשחקים שבהם lvl 100 מרגיש בדיוק כמו lvl 1, רק עם מספרים גדולים יותר. המשחק הוא רק חוות פרסומות עם מעט או ללא משחק. עם זאת נאמר, אם אתה נהנה לירות כתמים ללא שכל בקושי אפס אתה תהנה מזה.
יותר מדי מודעות ורמות הווירוס הענקיות כמעט בלתי אפשריים !!!! הם גם לא מציעים את הפרסומת של Max Firepower עבור רמות הווירוס הענק, מה שהופך את זה לקשה ומרגיז מדי! מוחק.
המשחק עצמו די קליט וטוב לבילוי. אני דווקא אוהב את המשחק. הבעיה היחידה היא תדירות הפרסומות. גם אם אני בוחר בתגמול רגיל, הוא עדיין צץ מודעה כל כמה רמות. זה מעצבן לראות פרסומות כל שתי דקות.
Karate King Kung Fu Fight Game رول پلیئنگ wzg
המשחק בפועל טוב, אבל כשאתה משחק, נגמר לך ה"אנרגיה" ואתה לא יכול לשחק יותר. הייתי מוריד את המשחק שוב, אם לא היה לך את הדבר האנרגיה הזה.
Virus War - Space Shooting Game Arcade ujmn
Virus War - Space Shooting Game Аркаде rjn
אני אוהב את המשחק עצמו .... אבל כדי לאסוף כל דבר אתה צריך לצפות בפרסומות. כמות הפרסומות הופכת את המשחק הזה לבלתי ניתן לשחק. צמצמו בפרסומות.
המשחק מהנה והשדרוגים פוגעים יותר מאוחר וזה מגניב אבל לפעמים הפרסומות לא משחקות. כמו כן, שידרגתי את ערך המטבע שלי ואני מרוויח פחות לכל רמה למרות שהרמות מאתגרות יותר וזה לא מגניב. מה הטעם בשדרוג ערך המטבעות אם אינך מקבל תגמול נוסף על מטבעות? ידרג גבוה יותר אם באג המטבעות יתוקן אבל זה לא כרגע.
Virus War - Space Shooting Game Аркаде cexz
אחד המשחקים הטובים ביותר אי פעם בחנות Play!!!!!! רק הלוואי שהיית יכול עד אין ספור פרקי זמן עם מטבעות. חוץ מזה המשחק מושלם.
משחק מהנה, אבל אני שונא פרסומות בין רמות שאינן מציעות פרסים. וואו יותר מדי פרסומות. הייתי משלם כמה דולרים כדי לכבות אותם.
מאז העדכון ביולי יש עדיין מודעות שפותחות אוטומטית את חנות Google Play לבד מבלי ללחוץ על שום דבר שהוא בעיית אבטחה. כרגע אני מתעצבן כשאתה מרפה מהמסך יש מגנט שאתה יכול להשתמש בו כדי למשוך פריטים צפים אבל צריך סרטון או אבן חן כדי לפתוח. המיקום נמצא ממש ליד הספינה אז אני כל הזמן לוחץ עליה מה שמסיח את דעתי מהמשחק. הכפתור צריך להיות ממוקם בפינה איפשהו בחלק העליון זו ההצעה שלי.
היה נהדר. לאחרונה הם דוחפים יותר פרסומות לשחק. הרגע הסרתי את ההתקנה כי זה אילץ פרסומת ברגע שהרגתי את הווירוס האחרון. שמור על המשחק שלך. הרבה אחרים.
Virus War - Space Shooting Game آرکیڈ xnj
אני אוהב את המשחק הזה. זה אחד ממשחקי הנייד הבודדים שלא משתעממים ב-30 הדקות הראשונות. זה ראוי ל-5 כוכבים אבל יש להם בעיה אחת. בכל פעם שאני מצטרף הכסף שלי יורד -1000$, אבל חוץ מזה אני אוהב את המשחק הזה והלוואי שהוא היה יותר כמוהו..
אוף סיימתי! תקלה מדי. מסיר התקנה. תודה רבה על תיקון הבעיה כל כך מהר!! שיניתי את הדירוג שלי. בבקשה תתקן! כשאני מת, זה כבר לא נותן את האפשרות לצפות בוידאו ולהמשיך. אני אוהב את המשחק הזה, אבל לא שווה את זה אם אני לא יכול להמשיך לשחק.
מתי נוצר המשחק הזה? אני רואה שלל עצות בריאות! מאוד כיף. אני אוהב איך אתה יכול להיכנס לפעולה בהקדם האפשרי. גם אבני החן לזהב היא פונקציה טובה. זהה ליצירת מטבעות לאורך זמן (ובמשך הלילה). זה משחק מעולה בסך הכל!
המשחק הכי גרוע אי פעם. בלתי אפשרי להתקדם מעבר ל-140 או יותר. חסוך זמן ואל תקבל את המשחק הזה. אני מסיר את ההתקנה של המשחק הזה עד שתפחית את הקושי שלו. הממזרים עדיין לא עשיתם מה שרציתי. אלא שיגיעו עוד איומי מוות.
אפשר לגלות אפליקציות, משחקים, תוספים ועיצובים נפלאים עבור Google Chrome.
לאחרונה אני מחליט ללחוץ כדי לצפות במודעה בכל פעם שהיא נתקעת בגלל שגיאה. אתה מאבד מכפילים פוטנציאליים ואת היכולת להמשיך ולהחיות את המשחק שלך. זה מאוד מתסכל; גם אתה לא יכול לאחזר את הבונוס היומי שלך פי 3. תתחיל לפעול במהרה, החזר את המשחק החלק השגיאה המוצגת כך: דף האינטרנט בכתובת file:///data/user/0/com.kunpo.virus/cache/vungle/5ed8f89334d65a000133ed70/templateUnzip/index.html יכול לא נטען כי: net::ERR_ACCESS_DENIED
Ramon perished in the disintegration of the Space Shuttle Columbia on ... www.timesofisrael.com/virus-czar-says-indoor-mask-mandate-could-come-back-
זה משחק מעולה! גוזל הרבה זמן רק בגלל שאתה נהנה. עד שזה מגיע לרמות הגבוהות יותר. אחרי זה זה כמו רוב, לשלם כדי לשחק. אני גם רוצה לראות שיש להם אפשרות לשלם עבור הסרת מודעות.
משחק חזק, יותר מדי פרסומות. אם אתה מתכוון לתת אפשרות לצפות במודעה כדי להכפיל את הכסף שלך ואז לאלץ מודעה על הבחירה לא להכפיל אותה, למה בכלל לתת את האפשרות.
Meh יש טלפון חדש ואיבד את כל ההתקדמות. שלם עבור החברות שאמורה להיות ללא מודעות במסך מלא, אך עדיין קבל אותן לאחר כל משחק. שילם גם עבור הפרסומות ללא פרסומות, אבל זה גם נעלם. שלחתי מיילים ולא שמעתי כלום. שירות לקוחות גרוע.
המשחק עצמו טוב מאוד וממכר. החיסרון היחיד הוא שיש יותר מדי פרסומות, אתה מת אתה צופה בפרסומת, אתה מנצח אתה צופה בפרסומת, אתה מחייה אתה צופה בפרסומת, כמעט הכל גורם לך לצפות בפרסומת.